Intern sælger – Walraven Nordic AB, Malmö

Som intern sælger hos Walraven, med kontor i det centrale Malmö, arbejder du med langsigtede mål i en fleksibel hverdag, hvor du har kontrol over din egen agenda.

En stor del af arbejdet består i at opbygge og vedligeholde relationer. Som intern sælger for vores nordiske kunder, arbejder du dagligt med de skandinaviske sprog, både pr. telefon og via e-mail.

Din rolle vil være bred, da vi består af et lille team, som hjælper hinanden. Udover din rolle som intern sælger, vil du også være ansvarlig for vores kontor og arbejder en del med markedsføring. Vi kræver dog ingen erfaring på disse områder, hvor der er størst fokus på salget. Godt kendskab til Excel er en forudsætning.

  • Har du erfaring indenfor VVS-branchen?
  • Vil du arbejde i et internationalt miljø, med engelsk som koncernsprog?
  • Kan du lide at tage ansvar og arbejde selvstændigt?
  • Er du struktureret, serviceorienteret, proaktiv og fleksibel, med kunden i fokus?
  • Vil du arbejde i et team med store muligheder for at påvirke din egen hverdag?

Vi tilbyder et udfordrende job med gode muligheder for at påvirke din egen hverdag. Hos os er der meget gode muligheder for nytænkning og personlig udvikling, ethvert individ gør en forskel. Vi er en international virksomhed med et hjerte for vores medarbejdere og kunder.

Ansøgning
Send din ansøgning til emelie.borg@walraven.com. Seneste ansøgningsfrist er den 12. maj 2017.

For spørgsmål til stillingen kan du kontakte Emelie Borg, enten via e-mail: emelie.borg@walraven.com eller mobiltelefon: +46-703663055. Vi rekrutterer løbende.