METRO THERM A/S

Intelligent varmtvands-opvarmning med Smart Control

El-beholder med Smart Control opvarmer kun den mængde vand, der skal bruges. Det gør den ved løbende at aflæse det faktiske forbrugsmønster. Denne registrering sikrer unødig opvarmning af vand i perioder af dagen, hvor der erfaringsmæssigt ikke bruges vand. Det sparer energi, og samtidig er der altid tilstrækkelig med varmt vand til hele familien, når der er brug for det.

Smart Control_pige_vand

Spar på energiforbruget – uden du lægger mærke til det

El-beholderen med Smart Control sparer familien for op til 12% på varmeregningen – men for miljøet er det et uvurderligt skridt i den rigtige retning af intelligent forbrug af resurser i stedet for unødvendigt spild og CO2-udledning uden noget formål. El-beholderen opnår et energimærke B, når Smart Control funktionen er i brug. Salg- og marketingchef hos METRO THERM, Christian Brydensholt, forklarer – Smart Control styringen sikrer et lavere energiforbrug, når beholderen opvarmer efter et lagret forbrugsmønster. De intervaller hvor der ikke opvarmes vand, sparer så meget el i forhold til en almindelig el-beholder, at det flytter Smart Control beholderne op i en bedre energiklasse.

Smart Control funktioner

Smart Control beholderen er en almindelig METRO THERM el-beholder med en elektronisk styring i stedet for en manuel styring. Det betyder, at man enten kan indstille den som en almindelig el-beholder, eller lade opvarmningen ske via Smart Control styringen og de registrerede oplysninger om forbrugsmønsteret.

  • ECO-tilstand: Økonomitilstand, hvor beholderen varmer vandet op ud fra de registrerede forbrugsmønstre.
  • Manuel indstilling: Med fire forskellige temperaturniveauer.
  • Ferieindstilling: Frostsikrer beholderen og beskytter mod legionella

El-beholderen fås i 3 størrelser – model 60, 110 og 160. Ved brug af almindelig manuel styring svarer energiforbruget til et energimærke C. På model 60 og 110 kan der opnås energimærke B ved brug af Smart Control styringen. Vandet opvarmes af et keramisk el-varmelegeme, der er monteret i et emaljeret flangerør. Det giver mindre kalk på varmelegemet, og beholderen er ikke så udsat for gennemtæring. Temperaturen styres trinløst af en indbygget termostat fra ca. 5- 65°C.

Få 6 års garanti på din beholder

På alle METRO THERM beholdere er der standard 5 års garanti. Du kan få yderligere 1 års garanti mod gennemtæring af din beholder, når du registrerer din beholder på METROTHERM.dk. Den garanti giver vi rigtig gerne – for vi ved, at vores beholdere er i så høj kvalitet, at vi roligt kan garantere dig kvaliteten i mange år.

 

For yderligere information kontakt METRO THERM, salg- og marketingchef Christian Brydensholt på mail CBR@METROTHERM.dk eller tlf. 48 77 00 00.