Idéelt supplement til varme og varmt vand i boligen – eloBLOCK- el-kedel

Har du behov for et supplement til dit varme- og varmtvandssystem, eller brug for en midlertidig varmeløsning i forbindelse med renovering, er Vaillants væghængte el-kedel eloBLOCK den optimale løsning.
El-kedlen er perfekt til opvarmning og varmtvandsproduktion af boligen eller sommerhuset og kan desuden anvendes optimalt som backup til anden varmekilde – også i kombination med solceller.

Ydermere er el-kedlen idéel som midlertidig varmeløsning, i forbindelse med eksempelvis renovering af boligen/varmecentralen, da den er utrolig nem at installere og har alle komponenter integreret, herunder trykekspansion, pumpe, vejrkompensering og sikkerhedsventil. Udeføleren er dog tilbehør.

eloBLOCK el-kedlen kan også lave varmt brugsvand – det klares nemt via tilbehørssættet for beholdertilslutning.

Pladsbesparende

Den lille og lette eloBLOCK el-kedel kan monteres, stort set hvor det ønskes, og fås i 3 ydelsesstørrelser på 9, 14 og 21 kW. Ved større behov kan el-kedlen også installeres i kaskadeanlæg.

Brugervenlig og driftsikker

Denne effektive el-kedel sparer intelligent på strømforbruget via den optimale ydelsestilpasning. Og komfortable tekniske detaljer såsom sikkerheds-temperaturbegrænser og indbygget frostsikring sørger for høj driftsikkerhed.

Den indbyggede styring med vejrkompensering er nem at betjene og giver dig mulighed for at indstille både fremløbs- og varmtvandstemperatur nøjagtigt. Det brugervenlige betjeningspanel guider dig let og enkelt igennem alle indstillinger.

Hvis du gerne vil vide mere eller har spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte Vaillant.

Med venlig hilsen

Vaillant A/S