FabricAir A/S

FabricAir ønsker glædelig jul og godt nytår

Året går på held og vi vil gerne sige tak for samarbejdet i det forgangne år. Det har været et år fuld af nye spændende projekter her i Norden, store som små, og vi ser frem til et nyt år med fuld tryk på kedlerne.

2018 markerede 45-års jubilæet for moderne tekstilkanaler og for FabricAir. Det har været en fantastisk rejse, der startede i 1973 med et specifikt projekt i samarbejde med Slagteriernes Forskningsinstitut og hurtigt voksede på tværs af applikationstyper og nationale grænser. I dag dækker vi det meste af kloden, og har datterselskaber i 11 lande. Vi har skrevet en artikelserie, kaldet FabricAir gennem årtierne, og den kan du finde på vores hjemmeside.

Vi arbejder målrettet på at være den foretrukne løsning på det Nordiske marked. Vi ser frem til at optimere luftfordelingen, øge komforten og yde den bedste service også i det kommende år.

Vi er en organisation i vækst og har derfor en række spændende ledige stillinger i Norden, inkl. en dansk salgsingeniør og en intern salgsingeniør til det nordiske marked. Du kan se alle stillingsopslagene på vores hjemmeside.

I uge 11 står vi klar når ISH ’19 åbner dørene i Frankfurt, Tyskland. Du finder os på stand nr. K60, Hall 8, hvor vi udstiller seneste nyt indenfor tekstilbaseret indblæsningsteknologi, inkl. nye specialfarvemuligheder.

Den 20. og 21. marts ses vi forhåbentligt også, når Sportsfair åbner dørene i Fredericia. Du finder os på stand nr. A44:50. Her står vi klar til at vise dig, hvorfor tekstilkanaler er det perfekte valg til sportsapplikationer.

Vi ønsker dig og dine en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

De bedste julehilsner,
Fra alle os hos FabricAir