Flamco

En ægte 3-i-1’er

Flamcomat trykholdestation sikrer optimale forhold for varme- og køleanlæg med præcis overvågning af trykforhold, effektiv afgasning samt styring af spædevand.

Spar plads

Hvor en traditionel ekspansionsbeholder med fast fortryk har en effektivitet helt ned til 30%, sikrer Flamcomat en optimal udnyttelse af beholdervolumen op til 85%. Det vil betyde, at man i et anlæg til en bebyggelse med 6 etager kan gå fra en 1.000 liters beholder til en 300 liters Flamcomat trykholdestation.

 

Spar tid

Flamcomat leveres komplet med beholder, støjsvag pumpeunit samt tilslutningsslanger med kappeventiler. Tilslutning til anlæggets retur samt til spædevand sker nemt, og har man brug for hjælp til opstart/indregulering, kan det gøres via online videoguide. Alternativt kan du prioritere andre opgaver og overlade det til eksperterne ved bestilling af Flamco servicetekniker.

Flamcomat 2.800 liter

 

Spar penge

Luft i et anlæg er roden til mange udfordringer og driftstop, hvorfor Flamco altid anbefaler enter mikrobobleudskiller eller vakuumafgasser. Flamcomat sikrer løbende afgasning af anlæget via mikrobobleudskilleren i bunden af beholderen samt pressure-step-degassing. Falder trykket grundet afgsning spæder pumpeunit’en op til det ønskede tryk. Dermed er dit anlæg altid i topform, og problemer med luft, tæring samt støj minimeres. Ydermere sikrer den frekvensstyrede pumpe økonomisk drift.

Ring til teknisk salgssupport for yderligere information; 44940207.

 

Link til produktkatalog:

Trykholdestationer

 

Link til videoguide:

Commissioning, dansk

 

Yderligere information: www.flamcogroup.com/dk