Deltag i dialogen om fremtidens fjernvarme

Vær med til at skabe fremtiden med MIO New Energy – lokalt engagement mod globalt potentiale. Bliv en del af et kommercielt konsortium og skab en konkurrencefordel for din virksomhed.

I Danmark har vi en lang tradition for at sammentænke de forskellige energisystemer – fx el, gas og varme. For samlet set at opnå en mere effektiv energiforsyning skal vi bringe alle muligheder i spil – fx overskudsvarme ved elproduktion, VE-kilder m.m. til varmeforsyning.
Fremadrettet får vi den mest effektive og grønne energiforsyning ved at sammentænke energisystemerne på nye måder og dermed mere effektivt udnytte den stadig stigende mængde vedvarende energi, der kommer ind i de danske og europæiske energisystemer.

Den bedste og mest effektive måde at udnytte energipotentialet og udvikle nye teknologier er ved at samarbejde på tværs af værdikæden inden for energi med et klart kommercielt sigte.

Hvad sker med fjernvarmeinstallationerne, når fjernvarmeværkerne stopper med kul og andre fossile brændstoffer?

Kom og deltag i dialogen om fremtiden for fjernvarmeinstallationerne på Fyn.

 

Inspirationsseminaret foregår torsdag d. 23. maj, kl. 15:00-17:00 hos Fynsk Erhverv, Albani Torv 4, 5000 Odense.

Læs mere om inspirationsseminaret og tilmeld dig her: https://fynskerhverv.dk/arrangementer/inspirationsseminar-hvordan-kommer-4g-energiforsyning-til-at-paavirke-din-virksomhed/

Tilmeldingsfrist: torsdag d. 16. maj.