Gemina Termix

Bølgen holder varmen med Termix-unit

Så er den sidste bølge af Henning Larsens spektakulære arkitektur i Vejle snart klar til indflytning. De nye beboere vil få varmt brugsvand og varme fra en Termix VMTD opbl. fjernvarmeunit, der er monteret i hver enkelt lejlighed.

I Bølgen er der lagt stor vægt på energieffektivitet og individuel kontrol. Derfor passer Termix Individuelt Miljøvenligt Energikoncept (IME) perfekt til Bølgen, da systemet består af individuelle fjernvarmeanlæg, der installeres i hver enkelt lejlighed med tre centrale stigrør fra en compactstation i kælderen. Herved kan den enkelte lejligheds beboere selv justere anlægget efter deres eget individuelle komfortbehov, og samtidig kan hver lejlighed spare energi og høste fordele.

Gemina Termix har i alt leveret 60 stk. Termix VMTD opbl. til placering i lejlighederne i de tre sidste bølger samt tre væghængte Termix Compactstation 32 VX, der er placeret i de tre bølgers kældre.

Læs mere om produkterne her:

https://www.termix.dk/produkter/vandvarmer-med-direkte-anlaegsregulering-vmtd/termix-vmtd-opbl-med-tpv?PID=3808&Action=1

https://www.termix.dk/produkter/indirekte-varmevekslerunit-vx/termix-compactstation-32-type-vx?PID=3809&Action=1