Årets mest velgørende varmepumpe står i Aulum

Brian Olesen fra Aulum deltog i efteråret i METRO THERMs og Dansk Varme Services budrunde på Facebook. Her ville højeste bud sikre “vinderen” METRO THERMS varmepumpe METROAIR F12 inkl. METROAIR 330 indedel til en god pris og samtidigt støtte en god sag.

Klokken var to minutter i tolv. Brian Olesen sad klar ved tasterne. METRO THERM havde i samarbejde med Dansk Varme Service annonceret muligheden for at få en billig varmepumpe inkl. indedel og samtidig støtte en god sag ved at donere pengene fra vinderbuddet til Knæk Cancer, og hvis der skulle komme et højere bud end Brians, var han klar til at byde igen. Det kom aldrig. Den var hjemme!

Brians bud på 62.000 kroner for en topmoderne METROAIR F12-varmepumpe og METROAIR 330 indedel fra METRO THERM inklusiv installation blev vinderbuddet. Det var Brians første og eneste bud. Men det var nok.

”Vi havde haft pillefyr i 14 år, men ville gerne slippe for besværet”, forklarer Brian Olesen. ”Det støver jo en del og optog et helt rum på 16m2, som vi gerne ville bruge til noget andet, så vi havde længe gået og overvejet at få en varmepumpe, men vi havde udskudt det”, fortsætter Brian Olesen, som sammen med konen Lisa Olesen havde indhentet en del tilbud, der var væsentligt højere end de 62.000 kroner.

Var blevet inspireret på jobbet
På Brians arbejdsplads var der blevet installeret en tilsvarende varmepumpe fra METRO THERM, og den havde Brian længe gået og haft et godt øje til.

”Den var på ingen måde afskrækkende, hverken i størrelse eller støjniveau”, smiler Brian. Vi sidder her i stuen flankeret af konen Lisa og to hårdtarbejdende installatører fra Dansk Varme Service, som er i fuld gang med at sætte den nye varmepumpe til.

”Det er jo ikke lige hver dag man byder så mange penge, så jeg var spændt og sad klar, da det gjaldt. Og da jeg vandt, skulle det lige gå op for mig at det var rigtigt, men jeg var selvfølgelig super glad, så jeg skyndte mig at skrive til Lisa, at den var hjemme”, forklarer Brian og fortsætter ærligt:

”Det var jo egentlig af økonomiske grunde, at vi deltog, men det er da super rart at kunne støtte en god sag samtidig, og nu glæder vi os bare til at komme i gang. Det er en verden, vi ikke kender til, men det er fremtiden, og det bliver bare super godt!”, slutter Brian og de smiler begge to utroligt tilfredse og forventningsfulde.

Læs mere om METROAIR F12-varmepumpe HER